Newborn

Gefeliciteerd je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je zwanger ben, of je kent iemand die zwanger is. Een newbornfotoshoot is een hele bijzondere fotoshoot. De typische kernmerken van een newborn, verdwijnen al binnen een paar weken na de geboorte. Zet de tijd even stil door een prachtige fotoshoot te boeken voor je newborn. Hoe ze in je armen liggen, hoe ze heerlijk vredig en ontspannen liggen te slapen en hoe klein die handjes en voetjes zijn. Herinneringen die je voor altijd wilt bewaren.

De algemene vuistregel is dat je een newbornshoot het best in de tweede week na de geboorte kan plannen. De tweede week is een ideaal moment voor een newborn fotoshoot vanwege een paar redenen:
– In de eerste twee weken slaapt de pasgeboren baby bijna fultime
– In de eerste week valt het gewicht van de baby vaak onder zijn geboortegewicht vanwege de inspanning van de geboorte, daarom kan de baby er soms mager uit zien.
– Als de ouders ook op de foto komen, geeft een newborn shoot in de tweede week de ouders de tijd om bij te komen en uit te rusten van de geboorte. Het is natuurlijk fijn om er zelf ook een beetje uitgerust er uit te zien.

Op dit moment ben ik bezig om mijn portfolie uit te breiden, daarom vraag ik een kleine vergoeding voor een fotoshoot. Mail mij snel voor meer info!!

klik hieronder voor voorbeelden van Newborn Fotoshoots