Bedrijfs Fotoshoot Veenendaal

Vandaag voor het eerst een bedrijfs fotoshoot, was zelf ook wel gespannen, want wat moet je verwachten. Maar wat een leuk team voelde me gelijk op mijn gemak toen ik binnen kwam lopen, kreeg als eerste een heerlijk bakje koffie, en even lekker gezellig gekletst. De fotoshoot was bij van Bruggen Adviesgroep Veenendaal. binnenkort hebben ze de opening van hun kantoor, en ze wilden graag foto’s hebben voor de uitnodiging. Hun kantoor zit midden in het winkel gebied van Veenendaal, voor hun pand staat de De Bernard van Kreelpoort: een poort met geschiedenis. vroeger was het een herenhuis, nu hebben ze er een mooie poort voor terug gezet, In Veenendaal kent iedereen deze poort wel.

Wil je ook een foto reportage van jou bedrijf, voor een folder, website, facebook enz, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Leave a comment