De keukenhof in Lisse

Eindelijk weer een nieuwe blog, is alweer een tijdje geleden dat ik foto’s gemaakt hebt. Op vrijdag 28 april zijn we een dagje naar De Keukenhof geweest in Lisse. We hadden gelukkig mooi weer ideaal om te fotograferen, was alleen heel druk foto’s van alleen bloemen kan je alleen van dichtbij nemen van veraf staan er altijd mensen op.

Keukenhof is genieten van het voorjaar, elk jaar bezoeken vele honderd duizenden bezoekers dit schitterende park. Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit van Nederland! Elk voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei waaronder ruim 800 verschillende soorten tulpen. Hiermee is het een unieke en onvergetelijke belevenis en een echte verrassing die hoort bij de Bollenstreek.

In Keukenhof geniet je van ruim 32ha aan bloemen en kan je genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen.

De Keukenhof
De Keukenhof
De Keukenhof
De Keukenhof
Ook zijn we nog even dor Lisse en Hillegom gereden op zoek naar de bollen velde, wat een mooi gezicht zeg als die kleuren.
Bollenvelde bij Lisse
Bollenvelde bij Lisse
Bollenvelde bij Lisse
Klik hier voor meer foto’s van de keukenhof

Leave a reply

Your email address will not be published.