Workshop Bronst Fotografie

Op zaterdag 9 september 2017 heb ik een cursus Workshop Bronst Fotografie gevolgd in het Park De Hoge Veluwe, deze workshop werdt gegeven door Rob Doolaard. Hij is huisfotograaf van diergaarde Blijdorp en werkt ook voor Wildlands Emmen, Safaripark Beekse bergen en nog veel meer. Hij geeft ook veel cursussen waaronder in het mooie Park De Hoge Veluwe.

Wat is Rob een enthousiaste fotograaf, hij praat met veel passie over fotograferen, dan is het gewoon leuk en interessant is om naar hem te luisteren. We waren met 14 mensen in totaal, eerst werden we netjes welkom geheten in het restaurant van de Hoge Veluwe, we kregen koffie met een overheerlijk muffen. daarna werd er uitgelegd wat we gingen doen, en alvast wat tips gegeven door Rob.
Toen we bij de wildbaan aankwamen stonden er al veel mensen, de herten waren al in grote getale aanwezig, dus we konden gelijk aan de slag met fotograferen. Heb toch veel tips gekregen hoe ik mezelf toch nog kon verbeteren. Wat weet die man veel van fotograferen af op alle vragen die wij stelde wist hij te antwoorden.

Als bonus kregen we ook nog wilde zwijnen te zien, wat mooi zeg er waren een paar zwijnen een beetje aan het vechten, en ineens een grote stofwolk en daar vloog er eentje door de lucht. Heb er nog snel een foto van proberen te maken, maar je ziet nog wel die stofwolf en dat zwijn ligt dan al op de grond, was mooi om te zien. En wat was de hei mooi paars heb genoten van de mooie natuur die wij hebben hier in met midden van Nederland.

Wat een leuke cursus om te volgen heb toch nog weer veel bij geleerd en ga zeker nog een keer cursus van Rob Doolaard volgen. Ga eens kijken op zijn website dierenfotografie.nl Daar staan ook welke cursussen hij geeft, ook leuk om te kijken wat voor mooie foto’s hij zelf maakt.
Klik hier voor meer Foto’s

Leave a reply

Your email address will not be published.