Wildlands Adventure Zoo Emmen

Maandag 1 augustus hadden we ons jaarlijks uitje gepland, dit jaar zouden we naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen gaan. De berichten waren nogal verschillend de ene vond het heel mooi en de andere weer niet, s’morgen regende het pijpenstelen maar toch gegaan, gelukkig maar want s’middags brak de zon door en was het heel mooi weer. Ook het park vonden wij alle drie heel mooi, de dieren hadden echt een plekje voor zich zelf, en zaten niet in kleine hokken verstopt, maar hadden de ruimte om lekker te ravotten.

Op expeditie in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Ontdek pelsrobben en ijsberen in het ijzige poolgebied. Beleef avonturen tussen de olifanten en apen in het tropische oerwoud en maak een avontuurlijke tocht over de hete savanne.

Als gast vind je in Emmen het avontuur, de spanning en beleving waar je naar op zoek bent. In de unieke werelden gaan mensen, dieren, natuur en cultuur samen. Er is daardoor volop ruimte om de verschillende klimaten te ervaren, verhalen te horen en avonturen mee te maken.

Het nieuwe theater van Emmen is een onlosmakelijk onderdeel van het nieuwe park. Er zijn voorstellingen en activiteiten in het theater zelf, maar ook openluchtvoorstellingen op de savanne of bijvoorbeeld in de overdekte jungle. Natuurlijk passen deze steeds bij de werelden waar ze te zien zijn.

Klik hier voor meer foto’s

blog10blog12blog6blog11blog4blog13 blog9

Leave a reply

Your email address will not be published.